elevattica

Η εταιρεία μας, είναι καθιερωμένη με την επωνυμία Αφοί Ηλιόπουλοι Ο.Ε. και έχει ως πεδίο δραστηριοποίησης, τους Ανελκυστήρες και όλες τις εργασίες που έχουν να κάνουν με την τοποθέτηση, την λειτουργία και την συντήρησή τους, καθώς επίσης και τα ανυψωτικά μηχανήματα παντός τύπου.

η ιστορία Μας

ό το 1975 και για 38 συναπτά έτη εξυπηρετούμε μεγάλο αριθμό πελατών, οι οποίοι μένουν ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες μας και επιθυμούν την σταθερή μας συνεργασία.

Υιοθετήσαμε την νέα εκσυγχρονισμένη ονομασία ELEVATTICA, όμως εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σκληρά, όπως συνηθίζουμε από παλιά, ώστε οι Ανελκυστήρες που τοποθετούμε, συντηρούμε, επισκευάζουμε, να σας προσφέρουν άνεση και διευκόλυνση, έχοντας εξασφαλίσει και την απόλυτη ασφάλεια στις μετακινήσεις σας.

Από την επιτυχία μας δεν θα μπορούσανε να εξαιρέσουμε την συμβολή του καταρτισμένου προσωπικού που διαθέτουμε, του οποίου η εργασία επιδεικνύει επαγγελματισμό και ποιότητα, σε όλα τα ιδιωτικά και δημόσια έργα που έχουμε αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια.

Μεριμνούμε ώστε η μετακίνηση κάθετου τύπου που διεκπεραιώνεται με τους Ανελκυστήρες να παρέχεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και όποτε εσείς την επιθυμείτε, γι’ αυτό και η εταιρεία μας είναι διαθέσιμη 365 μέρες τον χρόνο.

Τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούμε, είναι όλα πιστοποιημένα και φροντίζουμε να συντηρούμε αξιόπιστες συνεργασίες, Ελληνικές και μη, για να προμηθευόμαστε προϊόντα πρώτης ποιότητας τα οποία διαθέτουν χαμηλό κοστολόγιο, για να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας για οικονομικές αγορές.

Προσφέρουμε επίσης εγγυήσεις για την συντήρηση του ανελκυστήρα σας και φροντίζουμε για την παροχή σας με πιστοποιητικά άρτιας λειτουργίας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών όπως ακριβώς ορίζει και ο νόμος.