Επισκευές Ανελκυστήρων

Η βλάβη σε έναν ανελκυστήρα σας δημιουργεί πολλά προβλήματα στην λειτουργεία του κτηρίου σας. Άτομα που δεν μπορούν να μετακινηθούν με σκάλες δεν θα μπορούν να μετακινηθούν μέσα στους χώρους σας. Επιπλέον ακόμα και αν ο ανελκυστήρας λειτουργεί έχοντας κάποιο πρόβλημα υπάρχει πάντα ο κύνδινος ατυχήματος

Πάντα έτοιμοι για την αντιμετόπιση βλαβών.

Στην Elevattica είμαστε πάντα έτοιμοι για να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε κλήση. Οι τεχνικοί μας βρίσκονται σε κομβικά σημεία κάθε μέρα, έτσι ώστε να μπορούν να μεταβούν στην διεύθυνση της βλάβης όσο πιο γρήγορα γίνετε.

 

Πώς γίνετε η επισκευή

Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, η βλάβη καταγράφετε κατευθείαν στο ηλεκτρονικό μας σύστημα, και προωθείτε αυτόματα στον πιο κοντινό τεχνικό. Ο τεχνικός βλέποντας την ειδοποίηση, μεταβαίνει στην τοποθεσία του ανελκυστήρα. Διατηρούμε πλήρως ενημερωμένο το ιστορικό του ανελκυστήρα στο οποίο ο τεχνικός έχει πρόσβαση μέσω του κινητού του. Για αυτό τον λόγο ο τεχνικός μπορεί να είναι προετοιμασμένος από πριν με τα κατάλληλα ανταλλακτικά  για να επιδιορθώσει αποτελεσματικά και γρήγορα την βλάβη.